Ravintolassa ei kaloreja lasketa
Foodoran tekemän tutkimuksen mukaan suomalaiset kokevat syövänsä pääsääntöisesti terveellisesti. Ravintoloissa kuitenkin nautiskellaan. Kyselytutkimuksen mukaan 24 prosenttia suomalaisista kertoo syövänsä pizzaa viikoittain. Hampurilaisia kuluu vähintään kerran viikossa 16 prosentilla suomalaisista.
Sushi nousee kebabin ohi useimmin syötyjen ruokien listalla – sushia popsii viikkotasolla kahdeksan prosenttia suomalaisista, kun taas kebabia vain viisi prosenttia. Ravintoloilta haetaan selvästi herkuttelua ehkä terveellisemmän arkiruoan vastapainoksi. Seitsemän prosenttia vastaajista mainitseekin, etteivät mieti ravintolaruoan yhteydessä terveellisyyttä, vaan panostavat nautiskeluun.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)



















