Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Lue näköislehti
Ota yhteyttä
Valikko
Etusivu
Lue näköislehti
Juuri nyt
Uutiset
Urheilu
Kaupunki
Kulttuuri
Viihde
Sarjakuva: Torikaffel
JetSet
Hyvä elämä
Koti
Työ
Liikenne
Lifestyle
Matkailu
Maku
Mielipide
Kolumni
Info
Toimitus
Mediamyynti
Aineisto-ohjeet
Palaute
Yhteystiedot
Mainosartikkelit
Hyvä elämä - Maku
Maku
8.00
Pakastaminen säilyttää ravintoarvot
Maku
20.03. 08.00
Nimpparisankari: Sven from Finland
Maku
19.03. 11.00
Kaikkea hyvää kaurasta
Maku
18.03. 09.00
Kello viiden teetä voi nauttia Cafe Qwenselissä nukkekodin tapaan
Maku
17.03. 15.36
Kysely: Suomalaiset haluavat syödä ravintoloissa, joissa henkilökuntaa kohdellaan hyvin
Maku
16.03. 15.06
Puolue-erot näkyvät myös ruokatottumuksissa
Maku
15.03. 15.36
Nopea lounas kalasäilykkeiden avulla
Maku
14.03. 13.06
Ruokaviikoilla jättipiknik ja Michelin-tähtisadetta
Maku
13.03. 15.36
Pehmeä leipä houkuttelisi oppilaat koululounaalle
Maku
12.03. 14.00
Hyvän kalakaupan tunnusmerkit
Maku
11.03. 09.00
Tyhjennä pakastin piristävästi
Maku
10.03. 14.00
Tee herkkuja heitteistä
Maku
09.03. 08.36
Kotitalouksien ryhmittely ruokahävikin syiden mukaan voi auttaa kauppaa vastuullisuudessa
Maku
08.03. 06.14
Viisi vuotta täyttävällä panimofestivaalilla maistellaan oluita, artesaanisiidereitä ja pientuottajaviinejä
Maku
07.03. 10.36
Hernekeittopata aukeaa Tuomiokirkkotorilla Yhteisvastuun hyväksi
Maku
06.03. 11.36
Turun Tislaamon Kaiho-vodka palkittiin jälleen
Maku
05.03. 13.03
Kun ruoka kallistuu, ruokahävikkiä torjutaan tehokkaammin
Maku
04.03. 14.00
Intialaisittain maustettu linssikastike maittaa riisin kera
Maatalous
03.03. 15.07
Maitotilojen määrä puolittunut kymmenessä vuodessa
Maku
02.03. 16.07
Skiffer avaa ravintolan Aurakadulle