Pyörämatkailu huomioidaan entistä paremmin myös yritysmaailmassa.
Mathildedalin ruukkikylä on noussut uuteen kukoistukseen.
Jazz Café AXOn Lounasbuffetissa oli tarjolla kukkoa viinissä ja kermaperunoita. Kesäsesongin ajan on tarjolla annoslounas suoraan keittiöstä tarjoiltuna.
Ina Tamminen (vas.) ja Eva Magnusson-Tamminen ovat yhdessä töissä Labbnäsin lomakodissa. 1950-luvulla Amos Anderson osti pappilan ja luovutti sen Kemiönsaaren Martoille, jotka edelleen omistavat sen.
Bentskärin Wilsonit, eli Henrik (vas.) Nora, Paula ja Per.
Lea Räisänen toivoo, että viljelijät tekisivät enemmän yhteistyötä keskenään, joka edesauttaisi pienviljeliöiden myynnin helpottamista.
Casa Haartman on rakennuksenakin taideteos. Kattomaalaukset ovat taiteilijan itsensä tekemiä.
Taalintehtaan tori pesee vireydellään monen suuremmankin paikkakunnan markkinapaikat. Torivilinään kannattaa soluttautua mukaan keskiviikkona tai lauantaina.
Iso- ja Vähä-Kuusisen yhdistävällä kapealla kannaksella ovat viihtyneet vuosisatojen aikana niin uimarit kuin nuottaajat. Kaiverrukset löytyvät etualan kalliolta, kuten myös aiheeseen liittyvä geokätkö.
Qvidjan tilanhoitaja Pekka Heikkinen vastaa suuresta kokonaisuudesta hiiltä sitovalla luomutilalla, jonka historia ulottuu 1400-luvulle saakka. Taustalla yksi Qvidjan kahdestakymmenestä tammasta varsoineen.
Adéle Wemanin muisto elää Kemiönsaarella Sagalundin museossa.
Hangon museon museoamanuenssi Lotta Svennblad (vas.), museonjohtaja Laura Lotta Andersson sekä museomestari Kim Kidron vaalivat ylpeästi Hangon kulttuuriperintöä.