Lue näköislehti Ota yhteyttä
Valikko
Tumma teema
  • Etusivu
    • Lue näköislehti
    • Juuri nyt
    • Uutiset
  • Urheilu
    • Kaupunki
      • Kulttuuri
      • Viihde
      • Sarjakuva: Kummitus
  • Hyvä elämä
    • Koti
    • Työ
    • Liikenne
    • Lifestyle
    • Matkailu
    • Maku
  • Mielipide
    • Kolumni
  • Info
    • Toimitus
    • Mediamyynti
    • Aineisto-ohjeet
    • Jakelupalaute
  • Yhteystiedot
    • Mainosartikkelit

Maku

Luomutuotannossa korostuvat tavanomaista tuotantoa tiukemmat vaatimukset sikojen hyvinvoinnille.
Maku
Luomukinkkujen suurin kysyntä kohdistuu pikkukinkkuihin
Näillä leivänpäällisillä lisäät leivän raudan imeytymistä.
Maku
Leivästä rautaa ruokavalioon
Panko-ahvenfileet ja punajuurisalaatti.
Maku
Itsenäisyyspäivän juhlapöytään sopii ahven, Suomen kansalliskala
Maku
Aito pariisilainen kaakao on kokonaisvaltainen suklaaelämys
Noin 65 prosenttia vastaajista kuvaili jouluaan perinteiseksi korostaen tuttuja rituaaleja.
Maku
Punaviini, glögi, kinkku ja laatikot pitävät pintansa jouluna
Maku
Joulu saapui punaisille laivoille
Antti Asikainen, Jussi Verronen ja Anssi Kantelinen.
Maku
Tallink Silja Line palkitsi Baltic Princessin kokit
Villiruokapöytä Herrankukkarossa.
Maku
Pentti-Oskari Kangas: “Villikala on hukattu aarre”
Maku
Oma tee luonnon antimista
Maku
Lähes puolet nuorista jättää aamupalan väliin
Matkailu
Joulu alkoi Tallink Silja Linen laivoilla
Kristian Karnell.
Maku
Raisiossa asuva suomalaiskokki vastuussa Formula 1 -kauden finaalin VIP-illallisista Abu Dhabissa
Maku
Tosca-mutakakku on kahden klassikon kimppa
Maku
Ravintola Nooa uudistuu
Viini
Uuden sadon viinit saapuvat
Flavoria on Turun yliopiston Medisiina D:ssä sijaitsevan Sodexon ruokala, joka toimii kuluttajakokemuksen tutkimusalustana.
Maku
Miten digitaaliset innovaatiot voivat vähentää ravintoloiden ruokahävikkiä?
Valtaosa suomalaisista nauttii täysjyvänsä mieluiten leipänä.
Maku
Leivästä saadaan eniten täysjyvää
Viini
Pop up -viinibaari Möte avaa Hansakorttelissa
Maku
Napsi taatelia makeaksi välipalaksi
Maku
Hauska ja herkullinen kalapuikkopelti
  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • Jakelupalaute
  • Toimitus
  • Mediamyynti
  • Yhteystiedot

Toimisto

Pitkämäenkatu 4 A, 20250 Turku

Postiosoite

PL 600, 20101 Turku

Puhelin

vaihde 02-269 3900

Ilmoitusvaraukset

mediamyynti@aamuset.fi

Ilmoitusaineistot

ilmoitukset@aamuset.fi

Toimitusaineistot

aamuset@aamuset.fi

Kustantaja

Turun Tietotarjonta Oy / TS-Yhtymä
ISSN: 2670-241X
ISSN: 2670-2428

Aamuset somessa

Tietosuoja

Tietosuoja / evästekäytännöt / evästeasetukset