Lämmin salaatti suosiossa syksyllä
Picadeli on havainnut salaattibaareissaan kasvavan trendin: syksyn ja talven aikana annoksiin lisätään yhä useammin lämpimiä raaka-aineita, kuten paahdettuja juureksia, falafelia ja viljoja. Lämmin salaatti on nousemassa uudenlaiseksi terveelliseksi lohturuoaksi.
Lautaselle voi nostaa paahdettuja juureksia, sieniä ja kauden vihreitä. Paahdetut juurekset, kuten bataatti ja punajuuri, yhdistyvät tuoreisiin vihreisiin. Lämmin proteiini, kuten kana, tofu tai linssit, tekevät salaatista ruokaisan. Pähkinät ja siemenet tuovat rapeutta. Kastikkeet, kuten tahini-sitruuna tai hunaja-sinappi, täydentävät makua. Tuoreet yrtit, sitrus tai granaattiomenan siemenet antavat viimeisen silauksen.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)