Ota pakastekasviksista enemmän irti
Suomalaiset kaipaavat lisää vinkkejä pakastekasvisten hyödyntämiseen, käy ilmi Apetitin kuluttajakyselystä. Pakastekasvikset taipuvat monenlaiseen ruoanlaittoon; vihannespakasteista sosekeittoa, wok-vihanneksia leipätaikinaan tai kiusaukseen, pakastepinaattikeitosta lettuja. Pakastevihanneksia voi hyödyntää esimerkiksi kylmänä salaateissa. Valmiiksi maustetut wok-vihannekset ovat mainio lisä ruokaisaankin salaattiin.
Pakastekasvikset tulee aina kuumentaa ennen käyttöä, vaikka ne käyttäisikin kylmänä. Ne säilyttävät rakenteensa parhaiten, kuumennettaessa ripeästi. Liiaksi pehmenneet kasvikset voi pyöräyttää kasvissosekeitoksi tai kasvispyreeksi.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)



















