Keittokirja merien mainingeilta
Merien Keittokirja on 12 maan kokkien, vastuullisten kalastajien ja voittoa tavoittelemattoman MSC:n yhteistyön tulos. Sinisellä MSC-merkillä merkittyjä mereneläviä valitsemalla tuetaan kestävää kehitystä merissämme.
Ilmaisesta keittokirjasta löytyy 12 helppoa reseptiä vastuullisista merenelävistä. Herkullisia reseptejä löytyy moneen makuun, kuten kala-kukkakaalilasagnea ja rapeaa sillipihviä sekä sitruunamajoneesia briossisämpylässä. Suomalaiskokki Jesper Björkell on myös loihtinut kirjaan oman reseptinsä: pohjoismaisia sinisimpukoita kermassa.
Merien keittokirjan löytää osoitteesta www.msc.org/fi/merien-keittokirja-2023.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)



















