Wiklund Herkusta keskustan suurin ruokakauppa
S-market Wiklund Herkku avaa ovensa torstaina 1. joulukuuta kello 6 uudistuneena. Kaupan aukioloajat laajenivat. Wiklund Herkussa pääsee asioimaan maanantaista lauantaihin kello 6–24 ja sunnuntaisin kello 8–24.
Uudistuksessa haluttiin panostaa entistä parempaan tuotevalikoimaan ja myymälän toimivuuteen. Suunnittelussa otettiin huomioon satoja asiakkaiden ja henkilökunnan toiveita ja ideoita, esimerkiksi asiakkaiden suosimia pikakassoja lisättiin merkittävästi.
– Uudistuneessa myymälässä on laadukas palvelutori, jota täydentävät kumppanien palvelutiskit. Asiakkaiden arkea helpottamaan olemme suunnitelleet laajan take away-, sekä valmistuotteiden valikoiman, uutuuksina muun muassa siivet Siipiweikkojen kastikkeella, Tokimestareiden sushibuffet ja Suomen ensimmäinen kaupan sisällä oleva Teppanyaki-palvelutiski. Herkkumestareiden juustotiski sekä Picadelin salaattibaari palaavat valikoimaan tuttuina elementteinä. Fazerin myymäläleipomo aloittaa joulukuun puolessavälissä. Myös panimotuotteiden valikoimaan on panostettu ja meillä onkin paljon mielenkiintoisia lähialueen tuotteita. Hedelmä- ja vihannesosastomme on täydentynyt mehustamolla ja ananaskoneella, kertoo Sokos-johtaja Sanna-Liisa Byskata.
Myymälän kalustuksessa on huomioitu energiatehokkuus. Kylmäkaapeissa on ovet ja valaistuksessa on käytetty LED-valaisimia. S-marketiin on asennettu lauhdelämpöpumppu, jolla tehostetaan kaupan kylmäjärjestelmän tuottamaa lauhdelämpöä, jota voidaan hyödyntää koko Wiklundin lämmityksessä.
Uutta myymälää toteutettaessa panostettiin erityisesti myös henkilökunnan työviihtyvyyteen kulkureittejä ja sosiaalitiloja parantamalla. S-marketin yleinen saavutettavuuskin parani, kun yhdyskäytävät toriparkkiin avattiin. Henkilökuntaa S-market Wiklund Herkussa on noin 60. Myymäläpäällikkönä toimii Mirva Toukoniemi. Myyntipinta-alaa Wiklund Herkussa on 3 200 neliötä, josta 1 400 neliötä on uudisosassa.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)



















