Ravintola Juku avaa Skanssissa
Ravintola Juku Skanssi tuo Suomeen uuden ruokailumuodon – maan ensimmäisen itsevalmistettujen mykyjen sekä tuorenuudelien buffet-ravintolan. Ravintola avautuu keskiviikkona 10. tammikuuta kello 10.30 Skanssi-kauppakeskuksen ensimmäisen kerroksen ruokamaailmassa.
Buffetin valikoimaan kuuluu yhteensä yli 20 erilaista mykyä: japanilaisia paistettuja gyozoja, pohjoiskiinalaisia keitettyjä ja höyrytettyjä mykyjä, paistettuja bao-nyyttejä ja puolalaisia pierogeja juustolla ja pinaatilla.
Juku on Suomen ensimmäinen buffet-ravintola, jossa asiakkaat voivat valmistaa tuoreet nuudelit itse modernilla nuudelikoneella. Yhdellä napin painalluksella nuudelit valmistuvat raaka-aineista taikinaksi, jotka sitten laitetaan nuudelikettimen kiehuvaan veteen – koko puoliautomatisoitu prosessi vie vain reilun minuutin.
Dumplingien ja tuoreiden nuudelien lisäksi tarjolla on valikoima aasialaista lämpimiä ruokia, tuoreita salaatteja sekä limonadia automaatista ja kahvin/teen. Ravintola käyttää suomalaisia raaka-aineita mikäli sellaista on saatavilla. Lähes kaikki ruoat ovat maidottomia. Valikoimaa on myös gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon.
Avausviikolla 10.–14. joulukuuta asiakkaille jaetaan tuotelahja eli Jukun oma kolumbialainen, vastajauhettu kahvi, kestävä kangaskassi Jukun logolla, Juku-pysäköintikiekko tai Juku-heijastin. Lahjat jaetaan satunnaisesti tai toiveen mukaan.
Lapsilta veloitetaan yksi euro per ikävuosi.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

















