Gunnarin brunssi jälleen Suomen paras
Ravintola Gunnar Upstairs, joka sijaitsee Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella, on valittu jo toista kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi brunssiksi Brunssit.fi:n valtakunnallisessa äänestyksessä.
– Tämä on valtavan suuri kunnianosoitus ja se tuntuu erityisen hyvältä, koska se on tullut asiakkailtamme. Meillä asiakastyytyväisyys on aina toiminnan keskiössä, ja Gunnarin brunssi on tästä yksi erinomainen esimerkki. Asiakastyytyväisyys on yksi onnistumisemme mittareita, hotelliryhmänjohtaja Tarja Jalonen Turun Osuuskaupasta toteaa tiedotteesta.
Gunnarin brunssi on luotu hemmottelua ja nautiskelua varten – huolella valitut raaka-aineet ja tinkimätön laatu ovat sen kulmakiviä. Brunssi tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, jossa sesongin maut ja monipuolisuus kohtaavat.
– Brunssimme suunnittelussa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkoin. Tarjolla on aina monipuolinen valikoima, jota täydentävät kauden parhaat raaka-aineet. Brunssi on saanut kiitosta kaikilta ikäryhmiltä – myös lapsille löytyy paljon mieluisaa herkuteltavaa. Kasvissyöjille tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja, ja olemme koko ajan lisänneet kasvisten ja salaattien määrää brunssillamme. Lämpimistä ruoista haluaisin nostaa esiin chevrejuustopiiraan pinjansiemenillä, se on todella herkullinen. Kylmien ruokien puolelta erityistä suosiota on saanut talon savulohimousse, kertoo Gunnarin ravintolapäällikkö Jaana Söderblom.
Jälkiruokapöydässä asiakkaiden suosikkeihin kuuluvat muun muassa pannukakkubaari, smoothiet sekä monipuolinen hedelmävalikoima. Myös paikallinen Pakurilan tilan kylmäpuristettu omenamehu on saanut paljon kehuja.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)


















