Maria Flemmich Zeeland Familyn Turun toimiston johtajaksi

Maria Flemmich on nimitetty markkinoinnin palvelutoimisto Zeeland Familyn Turun yksikön johtoon 01. elokuuta 2018 alkaen. Monipuolisen taustan omaavan Flemmichin valitsi tehtävään Turun toimiston oma väki.

Zeeland Familyn Turun toimipisteellä on pitkät perinteet, sillä yksikkö on ollut olemassa jo lähes parikymmentä vuotta. Toimiston vetäjäksi haettiin ennen kaikkea tuoreita ideoita omaavaa, yhtiön arvomaailmaan sopivaa henkilöä.

– Toiminnassamme korostuvat hyvä yhteistyö, kaverien auttaminen yli tiimirajojen ja rohkeus mennä kohti tuntematonta. Halusimme, että valittava henkilö tuo meille uudenlaista ajattelua sekä verkostoja, joita meillä ei vielä ole. Näihin tavoitteisiin Maria sopi erinomaisesti, sanoo Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

Flemmich siirtyy Zeeland Familyn palvelukseen Unifaun-yhtiöstä, jossa hän on vastannut markkinoinnista ja kansainvälistymisestä. Aiemmin hän on työskennellyt myös SHIFT Business Festivalin mediaviestinnän vetäjänä sekä useissa markkinointitoimistoissa. Hänellä on laajat verkostot myös Nuorkauppakamarin toiminnasta.

Lopullisen valinnan esimiehestään teki Turun toimiston henkilöstö. Perinteisen johtajuuden sijaan kokenut tiimi painotti valinnassa myynnillisyyttä, avarakatseisuutta ja kykyä tuoda uusia näkökulmia.

– Turun henkilöstö on kevään isojen muutosten jälkeen ollut mukana kaikissa rekrytoinneissa. Halusimme, ettei myöskään johtaja tule tiimiin annettuna vaan yhtenä sen jäsenenä, jonka ensisijainen tehtävä on mahdollistaa muiden onnistuminen. Myös uudelle johtajalle syntyi jo haastatteluvaiheessa todellisempi mielikuva yrityksestä, kollegoista ja kulttuurista, painottaa Airisto.

Zeeland Familyn Turun yksikössä työskentelee 18 markkinoinnin asiantuntijaa, jotka tarjoavat asiakkaille ratkaisuja ilman rajoja. Vaikka yhteistyötä Zeeland Familyn yhdeksän yksikön kesken tehdään yhä tiiviimmin, paikallisuus on tärkeä arvo.

– Keskusteluissa ajatusmaailmat Zeeland Familyn väen kanssa kohtasivat todella hyvin. Turkulaisena olen innoissani tällaisesta mahdollisuudesta omassa kotikaupungissani. Turun talousalueella on kova pöhinä ja kasvu, Flemmich kiittää.

Flemmich näkee erityisen vahvaa potentiaalia Zeeland Familyn jatkuvan palvelun markkinointimallissa, joka on pikkuhiljaa korvaamassa mainostoimistojen projektityöskentelyn.

– Yritysten tapa ostaa palveluita ottaa yhä enemmän vaikutteita kulutustottumuksista. Marketing as a Service on palvelumalli, jonka olen huomannut todella tarpeelliseksi. Siinä asiakkaan ja toimiston tekeminen on aidosti yhteistä. Zeeland Familyssä pääsen olemaan kärjessä viestinnän palvelutarjonnan kehityksessä sekä mukana kehittämässä vahvaa yhteisöä niin oman väen, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kesken.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

Rakennuskustannukset nousivat syyskuussa 2,8 prosenttia

Rakennuskustannusindeksin pitkän aikavälin kehitys.

Tilastokeskuksen mukaan rakennuskustannukset nousivat syyskuussa 2,8 prosenttia vuodentakaisesta. Tarvikepanosten hinnat nousivat 3,5 prosenttia, palveluiden hinnat 2,4 prosenttia ja työpanosten hinnat kaksi prosenttia edellisen vuoden syyskuuhun verrattuna.

Omakotiliitto: Valtio asettamassa asumismuodot paremmuusjärjestykseen

Kiinteistöverouudistusta on valmisteltu vuoden 2011 lopusta lähtien. Uusi lainsäädäntö muuttaisi kotien kiinteistöverotusta vuonna 2020. Valtiovarainministeriö on perustellut uudistustarvetta sillä, että nykyinen kiinteistövero ei kohtele verovelvollisia tasapuolisesti ja siksi verotusarvot tarvitsevat päivitystä. Omakotiliitto kannattaa uudistuksen päätavoitteita eli reiluutta, läpinäkyvyyttä ja helppoutta.

Kestävyysliikunta vaikuttaa suotuisasti suolistomikrobiston koostumukseen

Tuoreen tutkimuksen mukaan kestävyysliikunta vaikuttaa suotuisasti suolistomikrobiston koostumukseen. Kuuden viikon liikuntaharjoittelun jälkeen mahdolliset tulehduksenaiheuttajamikrobit (Proteobakteerit) vähenivät ja tehokkaaseen aineenvaihduntaan liitetyt mikrobit (Akkermansia) lisääntyivät koehenkilöiden suolistossa.

Viisas kuluttaja tiedostaa viettinsä

Samuel Piha.

Samuel Piha pureutuu väitöstutkimuksessaan kuluttajakäyttäytymisen evoluutiopsykologiaan. Pihan mukaan vuosituhansien aikana kehittyneet psykologiset vietit eivät aina johda hyvinvointia edistävään kuluttamiseen. ‒ Kun kuluttaja tuntee viettiensä alkuperän, hän voi toimia viisaammin, väittelijä sanoo.

Menoviikko: Turkulaiset bändit maratonin pauloissa

Corona Skies on yksi Turku Band Marathonin esiintyjistä.

Järjestyksessään jo neljäs Turku Band Marathon järjestetään 19.–20. lokakuuta. Paikallisten bändien ja musiikki-ihmisten kokoontumisajojen näyttämönä toimii perinteiseen tapaan Baari.

Urheilu

Åboraakkeli: Media haltuun

Urheilumarkkinoinnissa erottuminen on ollut päivän sana jo pitkään. Myös kaukalossa hyvin esiintynyt Liiga-seura SaiPa antoi tästä oppikirjaesimerkin, kun se tiedotti päävalmentaja Tero Lehterän jatkosopimuksesta.

Riennon kausi pyörähtää käyntiin

Turun Riento pelaa alkavalla kaudella naisten 1. divisioonassa.

Koripallokausi pyörähtää viikonloppuna käyntiin myös Turun Riennon naisten osalta. Naisten 1. divisioonassa alkavalla kaudella pelaava Riento avaa kautensa kotiottelulla 14. lokakuuta, jolloin Nina Kalmin valmentama Riento saa vastaansa Nunnavuoren palloiluhallissa vantaalaisen Ringsiden.

Sergio Almenara Interin toiseksi valmentajaksi

Interin uudeksi kakkosvalmentajaksi kaudet 2019 ja 2020 kattavalla sopimuksella on valittu Honka Akatemian nykyinen päävalmentaja Sergio Almenara , kerrotaan Interin nettisivuilla.

Interin viimeiseen kotiotteluun ilmaiseksi heijastimella

FC Inter kutsuu kaikki mukaan viimeiseen kotiotteluun Loistetaan yhdessä -kampanjan hengessä. Inter kohtaa Hongan 21. lokakuuta kello 14.30 alkavassa ottelussa. Heijastinta näyttämällä saa stadionin lipunmyyntipisteestä ottelulipun veloituksetta.

Täysosuma
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Lepuuttaahan tälläkin.
Lepuuttaahan tälläkin.
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Huh huh, tämäkin vielä!
Huh huh, tämäkin vielä!
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.