Maria Flemmich Zeeland Familyn Turun toimiston johtajaksi

Maria Flemmich on nimitetty markkinoinnin palvelutoimisto Zeeland Familyn Turun yksikön johtoon 01. elokuuta 2018 alkaen. Monipuolisen taustan omaavan Flemmichin valitsi tehtävään Turun toimiston oma väki.

Zeeland Familyn Turun toimipisteellä on pitkät perinteet, sillä yksikkö on ollut olemassa jo lähes parikymmentä vuotta. Toimiston vetäjäksi haettiin ennen kaikkea tuoreita ideoita omaavaa, yhtiön arvomaailmaan sopivaa henkilöä.

– Toiminnassamme korostuvat hyvä yhteistyö, kaverien auttaminen yli tiimirajojen ja rohkeus mennä kohti tuntematonta. Halusimme, että valittava henkilö tuo meille uudenlaista ajattelua sekä verkostoja, joita meillä ei vielä ole. Näihin tavoitteisiin Maria sopi erinomaisesti, sanoo Zeeland Familyn toimitusjohtaja Tuomas Airisto.

Flemmich siirtyy Zeeland Familyn palvelukseen Unifaun-yhtiöstä, jossa hän on vastannut markkinoinnista ja kansainvälistymisestä. Aiemmin hän on työskennellyt myös SHIFT Business Festivalin mediaviestinnän vetäjänä sekä useissa markkinointitoimistoissa. Hänellä on laajat verkostot myös Nuorkauppakamarin toiminnasta.

Lopullisen valinnan esimiehestään teki Turun toimiston henkilöstö. Perinteisen johtajuuden sijaan kokenut tiimi painotti valinnassa myynnillisyyttä, avarakatseisuutta ja kykyä tuoda uusia näkökulmia.

– Turun henkilöstö on kevään isojen muutosten jälkeen ollut mukana kaikissa rekrytoinneissa. Halusimme, ettei myöskään johtaja tule tiimiin annettuna vaan yhtenä sen jäsenenä, jonka ensisijainen tehtävä on mahdollistaa muiden onnistuminen. Myös uudelle johtajalle syntyi jo haastatteluvaiheessa todellisempi mielikuva yrityksestä, kollegoista ja kulttuurista, painottaa Airisto.

Zeeland Familyn Turun yksikössä työskentelee 18 markkinoinnin asiantuntijaa, jotka tarjoavat asiakkaille ratkaisuja ilman rajoja. Vaikka yhteistyötä Zeeland Familyn yhdeksän yksikön kesken tehdään yhä tiiviimmin, paikallisuus on tärkeä arvo.

– Keskusteluissa ajatusmaailmat Zeeland Familyn väen kanssa kohtasivat todella hyvin. Turkulaisena olen innoissani tällaisesta mahdollisuudesta omassa kotikaupungissani. Turun talousalueella on kova pöhinä ja kasvu, Flemmich kiittää.

Flemmich näkee erityisen vahvaa potentiaalia Zeeland Familyn jatkuvan palvelun markkinointimallissa, joka on pikkuhiljaa korvaamassa mainostoimistojen projektityöskentelyn.

– Yritysten tapa ostaa palveluita ottaa yhä enemmän vaikutteita kulutustottumuksista. Marketing as a Service on palvelumalli, jonka olen huomannut todella tarpeelliseksi. Siinä asiakkaan ja toimiston tekeminen on aidosti yhteistä. Zeeland Familyssä pääsen olemaan kärjessä viestinnän palvelutarjonnan kehityksessä sekä mukana kehittämässä vahvaa yhteisöä niin oman väen, asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kesken.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

Sähkökatko ohi Hirvensalossa

Kello 21.36 alkanut sähkönjakeluhäiriö Hirvensalossa, Haarlassa ja Oriniemessä on Turku Energian mukaan päättynyt kello 22.28.

Valonäytökset eläinystävällinen vaihtoehto venetsialaisten viettoon

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY toivoo, että veneily- ja mökkeilykauden päätösjuhlaa eli venetsialaisia juhlistettaisiin Suomessa ilotulitteiden sijaan lasernäytöksin. Monet lemmikki-, tuotanto- ja luonnonvaraiset eläimet pelkäävät ilotulitteiden pauketta, ja raketit roskaavat ympäristöä aiheuttaen eläimille loukkaantumisriskin.

Lapsen pitkittynyt yskä syy mennä lääkäriin

Päiväkodin ja koulun aloitukseen liittyy usein sairastelukierteitä, jotka voivat kuormittaa koko perhettä. Infektiot seuraavat toisiaan ja perättäiset flunssat vaikuttavat samalta taudilta. Päiväkoti- ja kouluikäisten lasten vanhempien on syytä kiinnittää huomiota muun muassa pitkittyneeseen yskään. Pitkään jatkunut yskä voi olla merkki muun muassa infektiosta tai astmasta, jotka vaativat tarkempia tutkimuksia ja hoitoa.

Harpisti Vuokko Ahtila konsertoi Kakskerran kirkossa sunnuntaina

Vuokko Ahtila.

Kakskerran Suvi soi -konserttisarjan viimeisessä konsertissa sunnuntaina 26. elokuuta kello 17 kuullaan hieman harvinaisempaa soolosoitinta, kun turkulaissyntyinen (1982) harpisti Vuokko Ahtila saapuu konsertoimaan Kakskerran kirkkoon. Vuokon instrumentti on pedaaliharppu jota myös konserttiharpuksi kutsutaan.

Uuden musiikkitalon rakentamista selvitetään

Kaupunginhallitus palautti maanantaina valmisteluun Turun konserttitalon peruskorjauksen ja laajennuksen tilatarveselvityksen niin, että sitä täydennetään uudisrakennusvaihtoehdon selvityksellä. Kaupunginhallitus päätti samalla, että Aninkaistenkatu 7–9:n korttelin tontinluovutuskilpailun valmistelu aloitetaan.

Puolustusvoimat 100 -taistelunäytös ja konsertti Turussa lauantaina

Pete Poskiparta.

Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlavuoden kiertueet saavuttavat Turun lauantaina 25. elokuuta. Yleisölle avoimet ja maksuttomat taistelunäytös ja konsertti tarjoavat katsojilleen läpivalaisun puolustusvoimien toimintaan sekä viihdyttäviä musiikkielämyksiä iltapäivästä iltaan asti. Merivoimien aluksia on jokirannassa avoinna yleisölle.

Kuutamouintia ja hyväntekeväisyyttä Samppalinnassa

Kuutamouinnit kutsuvat jälleen Samppalinnaan.

Samppalinnan maauimalassa järjestetään Kuutamouinnit 24. elokuuta. Kello 21–02 järjestettävä Kuutamouinti ovat elokuussa osa ÅSK:n 24 tunnin hyväntekeväisyysuintitapahtumaa.

Urheilu

Urheiluromaaneissa aikuiset ovat paitsiossa

Ruotsalainen Fredrik Backman kirjoittaa fiktiivisen ruotsalaiskaupungin jääkiekon ympärillä pyörivästä elämästä.

Urheilusta on kirjoitettu valtavasti kirjoja, mutta faktaan painottuen. Erilaisia ja eritasoisia elämäkertoja ja urheiluhistoriaan kiinnittyviä kirjoja on valtavasti tarjolla. Huomattavasti vähemmän on kirjoitettu puhtaasti fiktiivisiä urheiluromaaneja.

Kalle Mäkisen paineissa noin 130 painijaa

Eemeli Kunttu (takana).

Turussa järjestetään lauantaina 25. elokuuta kello 11 alkaen 35. kerran olympiavoittaja Kalle Mäkisen painit. Kisa on samalla miesten kreikkalais-roomalaisen. painin Suomi-cupin osakilpailu. Painit käydään Liikuntakeskus Alfan Salibandyareenalla. Yleisöllä on vapaa pääsy kisoihin.

Puukkokatsomo: Venymistä vaaditaan

Yleisurheilukesän perinteinen päätös Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaottelu kisataan tänä vuonna elo-syyskuun taitteessa Tampereella Ratinan stadionilla.

Seppo Pajulle hopeaa EM-kisoista

Seppo Paju.

Suomen pelaajat nappasivat kaksi mitalia avoimen luokan kilpailusta frisbeegolfin EM-kilpailuista Kroatian Sveti Martin Na Murissa. Frisbeegolfseura 7k:ta seuratasolla edustava Seppo Paju saavutti EM-hopeaa ja laukaalaisseura Puska Puttaajia edustava Väinö Mäkelä EM-pronssia. Suomen joukkue saavutti kilpailuista upeasti yhteensä 10 mitalia.

Täysosuma
Lepuuttaahan tälläkin.
Lepuuttaahan tälläkin.
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Huh huh, tämäkin vielä!
Huh huh, tämäkin vielä!
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Just sopiva aika kyläilylle.
Just sopiva aika kyläilylle.
Pahus. Ei se ollutkaan kultakala.
Pahus. Ei se ollutkaan kultakala.