Jälkipeli: Lahjakkaan Dan-Ola Eckermanin ura ja elämä päättyi varhain

Turun Palloseuran lahjakas maalivahti Dan-Ola Eckerman oli tuttu näky lehtien otsikoissa vielä 1990-luvun alussa. Kun ura eteni kohti valtakunnan eliittiä, kohtalo puuttui peliin. Tuula Eckerman, Danin aviovaimo ja yhteisen lapsen äiti, muistelee haikeudella traagisia tapahtumia. Turun Palloseuran lahjakas maalivahti Dan-Ola Eckerman oli tuttu näky lehtien otsikoissa vielä 1990-luvun alussa. Kun ura eteni kohti valtakunnan eliittiä, kohtalo puuttui peliin. Tuula Eckerman, Danin aviovaimo ja yhteisen lapsen äiti, muistelee haikeudella traagisia tapahtumia.

Hän sinne eeltä lähti

luo siellä odottaa,

On hellä johtotähti

Lähemmäs Jumalaa.

Turun Räntämäen kaupunginosassa sijaitseva kaunis keskiaikainen Maarian kirkko oli täpötäynnä. Kaikki Dan-Ola Eckermania (1964–94) viimeiselle matkalle saattamaan saapuneet eivät edes mahtuneet sisälle kirkkoon. Eletään alkukesää vuonna 1994. Nuoren urheilijan elämä päättyi aivan liian varhain.

Vaikka maalivahtikuninkaan poismenosta tuli kesällä täyteen 25 vuotta, Eckermanin traagisista kohtaloa muistellaan yhä. Veikkausliigan legendan muisto elää vahvana.

Vielä 1980-luvun lopulla Eckermanin elämä hymyili. Turun Palloseuran lahjakkaan maalivahdin ura oli vahvassa nousussa. Turkulaiset amatöörit olivat jopa voittaneet Milanon miljonäärit ikimuistoisessa ottelussa syksyllä 1987. Suomen maajoukkueeseen oli nousemassa Aurajoen rannoilta urheilullinen lahjakkuus.

– Voima, nopeus, kimmoisuus ja reaktiokyky tekivät Eckermanista loistavan maalivahdin. Dani oli fyysisesti superkova, henkisesti hienoin pelaaja, jonka olen koskaan kohdannut. Hän oli joukkueen suosituin persoona. Danissa oli kaikkea sitä, mitä kaikki olisivat halunneet olla, kertoo valmentaja Heikki Suhonen.

Eckerman oli maalivahdin roolissaan aikaansa edellä.

– Dani oli loistava pelaamaan jalalla. Hän osasi pelata myös kenttäpelaajana. Jos silloin olisi ollut jo sääntö, että maalivahti ei saa ottaa palloa käsiinsä oman pelaajan palautuspallosta, Dani olisi ollut Olli Huttusen kanssa ihan omassa luokassaan. Meillä oli diili, että Dani saa jallittaa hyökkääjiä niin kauan kun onnistuu siinä. Kupittaalla tuli sitten pallonmenetys omalla rangaistusalueella. Dani nosti käden ja huusi: "Hese, se oli siinä!". Ei tarvinnut edes muistuttaa sopimuksesta.

Eckermanin tavoitteet olivat korkealla. Dani halusi päästä ennemmin tai myöhemmin pelaamaan ulkomaille. Tavoitteellisen turkulaisen opiskelutkin Turun kauppaopiston jalkapallolinjalla olivat edenneet hyvin.

– Dani oli joukkueen toiseksi nopein pelaaja Kimmo Tarkkion jälkeen. Hänessä oli sähinää ja lihasmassaa. Dani oli yksi kentän hahmoista Milanossa. Jos hän ei ottelun jälkeen saanut tarjouksia ulkomailta, ainoa syy oli varmaan hänen pituutensa. Se oli Suomessa riittävä, mutta kansainvälisille kentille Dani oli ehkä hiukan liian lyhyt.

Nuori urheilullinen kaveri oli ihastunut kauniiseen Tuulaan. Pari oli asustellut nuorempana samoilla nurkilla Ilpoisten kaupunginosassa. Vähän aikaan ehdittiin jo silloin seurustellakin, mutta vasta vuosia myöhemmin pari löysi toisensa uudestaan. Vuonna 1988 mentiin kihloihin ja seuraavana vuonna Tuula ja Dani vihittiin.

Perheen esikoinen ja ainoaksi jäänyt lapsi Eemeli syntyi vain kolme kuukautta aikaisemmin, kun isälle tuli mystisiä terveydellisiä ongelmia.

– Dani sai ensimmäisiä oireita alkukesästä 1991. Hän harjoitteli äärimmäisen paljon ja oli huippukunnossa. Siksi Dani ihmettelikin väsymystään, koska se oli hänelle täysin poikkeuksellista. Dani ehti pelata vielä alkukaudesta muutaman ottelun tietämättä olevansa vakavasti sairas, muistelee Tuula Eckerman.

Kun vaivat eivät hellittäneet, Dani meni tarkempiin tutkimuksiin. Kaulan imusolmukkeeseen ilmestynyt patti herätti epäillyksiä.

– Saimme tietää, että Dani sairastaa leukemiaa eli verisyöpää.

Kyseessä oli Burkittin leukemia-lymfooma, harvinainen pahanlaatuinen veritauti, josta selviämisen mahdollisuudet tiedettiin olevan 1990-luvulla pienet. Nykyään tehokkaammat hoitomenetelmät ovat parantaneet tuloksia. Ennusteet ovat hieman parempia kuin vuosikymmeniä sitten.

– En ole jälkeen päin juurikaan miettinyt, olisiko Dani selviytynyt nykyisillä hoitomenetelmillä, koska se ei olisi tilannetta muuttanut. Silloin kuitenkin kaikki mahdollinen tehtiin, muun muassa haettiin sopivaa luuydintä Englannista asti. Danille tehtiin luuydinsiirto, joka ensin auttoi, mutta toi mukanaan paljon erilaisia komplikaatioita.

Kun ongelmat alkoivat, olivat Danin joukkuekaverit tukemassa. Heille Tuula on vieläkin hyvin kiitollinen. Rajamäki, Suominen, Heikkinen, Laaksonen, Sulonen, Hännikäinen, Nieminen, Jalo…ja tässä vain osa Danin silloisista pelikavereista.

– Tepsin pojille annan täyden kympin, aivan mahtavaa porukkaa. Pelaajat kävivät usein katsomassa kotona ja soittivat, myös sairaalassakin vierailivat. Se oli Danille ja minulle suurenmoinen asia. Kävin joskus harjoituksissa pyytämässä, että pojat kävisivät sairaalassa luovuttamassa trombosyyttejä. Niinpä pelaajat, kenellä oli mahdollisuus luovuttaa veren sopivuuden takia, kävivät sitä luovuttamassa.

Valmentaja Suhonen muistaa hyvin, miten joukkue reagoi kuullessaan Danin vakavasta sairaudesta.

– Koko joukkue masentui Danin sairastuessa. Muistan myös, kun olin Myyrmäen hallin avajaisottelussa pelaajana. Siellä kerroin Danin sairastumisesta. HJK:n Jallu Rantanen reagoi heti ja laittoi hatun kiertämään. Toin mukanani Danille ja Tuulalle 2 700 markkaa. Jokainen pelaaja lahjoitti satasen.

Sairautensa aikana Dani ei käynyt katsomassa TPS:n otteluita Kupittaalla. Juha-Pekka Jalon matsiselostukset välittyivät kuitenkin radion välityksellä. Kerran Eckermanin kotiin tuli yllätysvieraita.

– TPS voitti Suomen cupin 1991 ja pelaajat tulivat suoraan Helsingistä meille näyttämään Danille voittopokaalia. Kerran koko maajoukkue Jari Litmasen johdolla vieraili sairaalassa tervehtimässä Dania.

Sairastumisen jälkeen meni vielä kolme vuotta ennen kuin Danin elämä tuli päätökseen.

– Ajoittain oli parempia päiviä ja hyväkin hetkiä. Syntyi jopa usko, että tästä vielä selvitään. Lääkäritkään eivät todenneet, että elinaikaa olisi enää vähän jäljellä. Aika oli osin raskasta, mutta myös armollista. Dani sai viettää paljon aikaa kotona Eemelin kanssa. Asuimme omakotitalossa, jonka yläkerrassa asuivat vanhempani. Apu oli aina nopeasti läsnä, jos Dani tarvitsi alakerrassa apua. Myös Danin vanhemmat auttoivat aina, kun oli tarvetta.

Eemeli oli vain kolmen vanha, kun Dani kuoli. Hänelle on jäänyt isästään vain vähäisiä lapsuusajan muistoja.

– Kaikkein raskainta oli, kun Dani ymmärsi sen, että hän ei ehdi nähdä Eemelin kasvavan. Dani tykkäsi lapsista, pelleili ja touhusi Eemelin kanssa kaikenlaista.

Lopulta koitti vuoden 1994 loppukevät.

– Dani oli vielä pääsiäisen kotona. Hänelle nousi kuume ja Dani joutui lähtemään sairaalaan huhtikuun alkupäivinä. Sen jälkeen hän ei enää palannut kotiin. Kaksi viimeistä viikkoa meni teho-osastolla. Muistan, miten sen osaston henkilökunta, missä Dani oli ollut pitkään hoidettavana, itki kuullessaan Danin kuolemasta.

Sairaudestaan huolimatta osaston ilopilleri oli aina ollut ystävällinen, iloinen ja kaikkien kaveri. Suhonen on tismalleen samaa mieltä.

– Kukaan ei ole koskaan sanonut Danista pahaa sanaa, ei kukaan. Hän oli täydellinen joukkueurheilija, arvostettu pelaaja, joka tuli toimeen omien ja vastustajien kanssa. Täydellinen esikuva kaikille pikkujunnuille.

Vastustajapelaajien arvostuksesta kertoo paljon myös Suhosen kertoma seuraava tapahtuma.

– Kun Dani kuoli, HJK:n pelaajat Jallun johdolla järjestivät muistokonsertin Kallion kirkossa. Esiintyjinä olivat Anu Hälvä, Pave Maijanen ja Ressu Redford. Kirkko oli loppuunmyyty. Tuotto meni kokonaisuudessaan Danin perheelle.

Tuula on Dania hoitaneen Turun yliopistollisen keskussairaalan verisairauspotilaiden hematologian osaston (entinen osasto 015) kummi.

– Danin muistoksi järjestettiin kerran hyväntekeväisyysottelu Kupittaalla. Yllätykseksemme yleisöä saapui todella paljon. Ottelun tuotto meni kummitoimintaan. Me kummit kokoonnumme joulun aikaa ja vierailemme osastolla. TPS:n pelaajia on aina ollut mukana. Osa heistä on tietysti niin nuoria, että eivät ole koskaan nähneet Dania, mutta tietävät, kuka hän oli. Tämä lämmittää mieltäni ihan järjettömästi. En osaa sanoin kuvata, kuinka paljon tätä perinnettä arvostan.

Eckermanin siunaustilaisuudesta tuli monelle ikimuistoinen. Koko joukkue oli paikalla. Osa pelaajista kantoi Danin arkkua. Pari päivää myöhemmin joukkuekaverit pelasivat hienon ottelun HJK:ta vastaan, ikään kuin Danin kunniaksi. Ottelun alussa vietettiin hiljainen hetki maalivahtikuninkaan muistoksi.

Hautajaisissa oli myös ex-valmentaja Suhonen, joka oli saanut aikaisemmin seurastaan potkut.

– Hautajaisista muistan suuren surun. Pastori Hannu Hurme suoritti siunauksen, ja kertoi sen olleen elämänsä kovimman paikan. Hurme oli ollut Danin rippipappi, kastanut Eemelin ja sitten lopuksi tuli Danin hautaan siunaaminen.

Vanhan Tampereentien liikenne katkaistiin, kun hautaussaattue siirtyi läheiselle Maarian hautausmaalle. Kiviaidalla aidattu pieni alue on Turun tunnelmallisin. Sinne haudataan nykyään vain harvakseltaan. Danin hyvin hoidettu ja kukilla koristeltu viimeinen leposija on paikka, jossa Tuula ja Eemeli vierailevat usein.

Hannu Tuominen

Dan-Ola Eckerman on haudattu Turun Maarian hautausmaalle. Danin joukkuekaverit olivat mukana siunaustilaisuudessa. Osa heistä kantoi Danin arkkua. Dan-Ola Eckerman on haudattu Turun Maarian hautausmaalle. Danin joukkuekaverit olivat mukana siunaustilaisuudessa. Osa heistä kantoi Danin arkkua. Kuva: Hannu Tuominen
Dan-Olan Eckermanin jalkapalloura alkoi Turun Nappulaliigassa. Kuvassa on vuoden 1975 Suomen mestarit. Dani on eturivissä neljäs vasemmalta. Dan-Olan Eckermanin jalkapalloura alkoi Turun Nappulaliigassa. Kuvassa on vuoden 1975 Suomen mestarit. Dani on eturivissä neljäs vasemmalta.
Turun Palloseuran D-juniorit vuonna 1976. Dan-Ola Eckerman on eturivissä keskellä. Turun Palloseuran D-juniorit vuonna 1976. Dan-Ola Eckerman on eturivissä keskellä.
Turun Palloseuran D-juniorit vuonna 1976. Dan-Ola Eckerman on eturivissä keskellä.   Turun Palloseuran D-juniorit vuonna 1976. Dan-Ola Eckerman on eturivissä keskellä.

Naantalissa tapahtuu koululaisten talvilomalla

Keskiviikkona järjestetään erityisopastus Hiilolan porvariskotiin.

Naantalissa on tarjolla koululaisten talviloman aikana liikunnallista ohjelmaa sekä elokuvia lapsille, nuorille sekä koko perheelle. Keskiviikkona on myös mahdollisuus päästä opastetulle kierrokselle Naantalin museon Hiilolaan ja näyttelyyn Oskar Marjasesta .

Sunnuntain runsaat sateet ovat saaneet joet tulvimaan pelloille

Sunnuntain runsaat sateet ovat saaneet joet tulvimaan pelloille länsi- ja etelärannikon vesistöissä ja Lounais-Suomessa. Eurajoella vedenkorkeus on noussut tulvarajalle Euran keskustassa ja Säkylän Pyhäjärvi on säännöstelyrajan yläpuolella.

Pääkirjastossa jääkiekkoilijoita, luontoa ja eläimiä

Pääkirjastossa on tarjolla erilaista puuhailua talvilomaviikolla.

Turun palloseuran jääkiekkoilijat vierailevat Turun pääkirjaston tieto-osastolla 20. helmikuuta kello 17. Luvassa on pelaajien haastattelut, pöytälätkähaaste ja nimmareiden jakoa.

Kortiton huumekuski kiinni Kaarinassa

Poliisipartio pysäytti lauantaina kello 9.45 Kaarinassa Paraistentiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille, eikä kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Talvilomapuuhaa tarjolla Vimmassa

Vimman maksuton talvilomatapahtuma on avoinna 18.–20. helmikuuta joka päivä klelo 12–16. Toiminnassa on 9–18-vuotiaille luvassa peliluola, lautapelejä, palapelejä, elokuvia ja erilaisia työpajoja. Tapahtumaan osallistuvilla tulee olla maksuton nuorisokortti. Kortin hakemuksen saa Vimmasta tai mistä tahansa nuorisotilasta.

Verohallinto keräsi tammikuussa 7 308 miljoonaa euroa

Verohallinnon tammikuussa keräämät verojen nettokertymät olivat yhteensä 7 308 miljoonaa euroa. Verohallinnon verokertymissä ei näy Tullin keräämä arvonlisävero ja Trafin keräämät verot.

Vamma päätti Koilahden hallikauden

Taika Koilahti.

Yksi eturivin turkulaisyleisurheilija on poissa 15.–16. helmikuuta käytävistä halli-SM-kisoista. Pituushyppääjä Taika Koilahden hallikausi päättyi jo kauden ensimmäisessä pituuskisassa viime viikolla reisivammaan.

Nuori kuski kaahasi roimaa ylinopeutta moottoritiellä Kaarinassa

Poliisipartio mittasi sunnuntaina kello 00.55 Kaarinassa moottoritiellä Raadelman liittymän kohdalla henkilöautolle nopeuden 152 km/h. Tiellä oli suurin sallittu nopeus 100 km/h.

Torninosturin pystytys estää läpiajon ja pysäköinnin Kauppiaskadulla

Hamburger Börsin työmaalla pystytetään torninosturi viikolla 8. Pystytys tapahtuu 17.-21. helmikuuta kello 7.-16.

Tuuli voimistuu myrskyksi

Sunnuntai-illan ja maanantaiaamupäivän aikana etelänpuoleinen tuuli voimistuu myrskyksi. Maa-alueilla voimakkaimmat puuskat esiintyvät länsirannikon maakunnissa.

Viemäri- ja vesijohtotyö estää läpiajon Riippakoivunkadulla maaliskuulle asti

Viemäri- ja vesijohtotyö estää läpiajoliikenteen osoitteessa Riippakoivunkatu 17-19 Mälikkälässä maanantaista alkaen. Työstä on haittaa molemmissa ajosuunnissa.

Jälkipeli: Pöytyällä ei jääty ihmettelemään – talkootyöllä rakennettiin oma liikuntahalli

Lukko Areena on talkoovoimalla noussut liikuntapaikka Pöytyällä. Toteutustapa on ollut täysin poikkeuksellinen. Hallin lattiaan on maalattu myös viivoja pesäpallon harjoittelua varten. Sähly toimii alkulämmittelynä ennen pesisharjoituksia.

Loukonkulman Lukko ei kuulosta monellekaan kovin tutulta. Silti pieni kyläyhdistys on tehnyt jotain sellaista mahdolliseksi, mikä, etenkin kaupungeissa, kuulostaa täysin mahdottomalta. Pöytyän itäosaan vahvasti talkooporulla rakennettua liikuntahallia on käyty ihmettelemässä laajemmaltikin.

Loton potti ponnahtaa 3,6 miljoonaan euroon

Lotosta ei löytynyt kierroksella 7/2020 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on 3,6 miljoonaa euroa.

Teollisuuden liikevaihto kasvoi joulukuussa 6,7 prosenttia

Teollisuuden (BCD) työpäiväkorjatun liikevaihdon vuosimuutos, % (TOL 2008).

Teollisuuden työpäiväkorjattu liikevaihto kasvoi Tilastokeskuksen mukaan joulukuussa 6,7 prosenttia vuodentakaisesta. Teollisuuden liikevaihto kasvoi päätoimialoista eniten sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, 45,4 prosenttia, sekä metalliteollisuudessa, 22,2 prosenttia vuodentakaisesta. Teollisuuden kausitasoitettu liikevaihto kasvoi 4,0 prosenttia marraskuuhun verrattuna.

Ajokiellossa ollut kuski jäi kiinni Nostoväenkadulla seitsemännen kerran vuoden aikana

Poliisipartio pysäytti perjantaina kello 21.40 Turussa Nostoväenkadulla henkilöauton, jonka kuljettajana ollut vuonna 1999 syntynyt nainen oli ajokiellossa.

Rakennuskustannukset nousivat tammikuussa 0,6 prosenttia

Rakennuskustannusindeksin pitkän aikavälin kehitys.

Tilastokeskuksen mukaan rakennuskustannukset nousivat tammikuussa 0,6 prosenttia vuodentakaisesta. Työkustannukset nousivat 1,8 prosenttia ja palveluiden hinnat 1,4 prosenttia edellisen vuoden tammikuuhun verrattuna. Tarvikepanosten hinnat laskivat 0,4 prosenttia vuodentakaisesta.

Sähköliiton lakko päättynyt kaikissa yrityksissä

Sähköliiton lakko on päättynyt kaikissa teknologiayrityksissä. Liitto aloitti lakkonsa 5. joulukuuta kahdessatoista teknologiayrityksessä, ja lakko jatkui yrityksissä kaksi kuukautta ja osassa sitäkin pidempään.

Lisäävän valmistuksen täydennyskoulutusta suunnittelijoille ja yritysjohdolle

Turussa järjestetään kevään aikana koulutusta, joka on suunnattu kokeneille suunnittelijoille.

Lisäävän valmistuksen tehokkaampi hyödyntäminen edellyttää yritysten suunnitteluosaamisen vahvistamista. Tähän tarpeeseen järjestetään Turussa kevään aikana koulutusta, joka on suunnattu kokeneille suunnittelijoille. Viisipäiväisen koulutuksen lisäksi järjestetään toinen, kahdesta koulutuspäivästä muodostuva suppeampi kokonaisuus yritysjohdon edustajille. Ilmoittautumisaika koulutuksiin päättyy runsaan viikon kuluttua.

Urheilu

Vamma päätti Koilahden hallikauden

Taika Koilahti.

Yksi eturivin turkulaisyleisurheilija on poissa 15.–16. helmikuuta käytävistä halli-SM-kisoista. Pituushyppääjä Taika Koilahden hallikausi päättyi jo kauden ensimmäisessä pituuskisassa viime viikolla reisivammaan.

Jälkipeli: Pöytyällä ei jääty ihmettelemään – talkootyöllä rakennettiin oma liikuntahalli

Lukko Areena on talkoovoimalla noussut liikuntapaikka Pöytyällä. Toteutustapa on ollut täysin poikkeuksellinen. Hallin lattiaan on maalattu myös viivoja pesäpallon harjoittelua varten. Sähly toimii alkulämmittelynä ennen pesisharjoituksia.

Loukonkulman Lukko ei kuulosta monellekaan kovin tutulta. Silti pieni kyläyhdistys on tehnyt jotain sellaista mahdolliseksi, mikä, etenkin kaupungeissa, kuulostaa täysin mahdottomalta. Pöytyän itäosaan vahvasti talkooporulla rakennettua liikuntahallia on käyty ihmettelemässä laajemmaltikin.

Pudotuspeleihin kiriminen vaatii tasaisuutta Ura Basketilta

Dustin Thomasin panos Uran hyökkäyspelaamisessa on ollut suuri.

Kun Korisliigan runkosarjaa on pelaamatta runsas neljännes, joukkueiden voimasuhteet ovat hyvin selvillä. Kaarinan Ura Basketin osalta tämä tarkoittaa sitä, että joukkueella on mahdollisuus taistella pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon pudotuspeleihin. Pudotuspelipaikka vaatisi kuitenkin erinomaista onnistumista ja, ennen kaikkea, tasaisuutta.

Nuori norjalaiskärki Kalabatama sopimukseen TPS:n kanssa

Kabamba Tumba Kalabatama.

TPS:n Veikkausliigajoukkue vahvistaa hyökkäyspäätään norjalaiskärki Kabamba Tumba Kalabatamalla . TPS:n ja Kalabataman välinen sopimus on 2+1-vuotinen.

Raviurheilu on i ntohimoisten ja lannistumattomien laji

Jyrki Filatoff on ravivalmentaja ja pitkän linjan ohjastaja.

>name="paraovr" type="string" value="0100181B000010000100AF1B000008000000000000000000"Raviurheilu on yksi lukuisista hevosurheilulajeista, joka ihastuttaa vauhdin hurmallaan. Raviurheilu on levinnyt lajina Eurooppaan 1700-luvulla Yhdysvalloista. Suomessa ensimmäiset ravit järjestettiin vuonna 1817 Turun Aurajoen jäällä. Nykyään raveja järjestetään ympäri Suomea melkein vuoden jokaisena päivänä.

Jälkipeli: Loimu-legenda Ossi Rumpunen siirtyi työelämään, lentistä unohtamatta

Raision Loimun pitkäaikainen pelaaja Ossi Rumpunen lopetti uransa pääsarjatasolla ja siirtyi työelämän puolelle. Luokanopettajan virka löytyi Raision Friisilän koulusta.

Ossi Rumpunen on palannut ”rikospaikalle”. Siitä on kulunut parikymmentä vuotta, kun Pikku-Ossi aloitti kolmannen luokan Friisilän koulun musiikkiluokalla. Nyt samainen mies astelee koulun käytävillä luokanopettajana. Maisteri Rumpunen on siirtynyt sujuvasti ammattilaiskentiltä työelämään – lentopalloa unohtamatta.

Täysosuma
Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...
Rakastaa, ei rakasta, rakastaa...
- Kevät tuli jo, niin minäkin. Mutta miks jengi on yhä talvipalttoossa?
- Kevät tuli jo, niin minäkin. Mutta miks jengi on yhä talvipalttoossa?
Ei mikään viivelähtö.
Ei mikään viivelähtö.
Oli kovat alennusprosentit, kun kärryillekin tuli kiire.
Oli kovat alennusprosentit, kun kärryillekin tuli kiire.
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Lepuuttaahan tälläkin.
Lepuuttaahan tälläkin.
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Huh huh, tämäkin vielä!
Huh huh, tämäkin vielä!